Sposób przygotowania:
Roladki drobiowe z fasolką szparagową
Filet z kurczaka myjemy rozcinamy na 4 plastry,rozbijamy tłuczkiem i posypujemy solą i pieprzem. Na mięso dajemy pokrojoną cebulę i natkę selera naciowego wymieszanego z odrobiną oleju.Na to paski marchewki Następnie rozkładamy fasolkę szparagową po 4-5 szt a na środek dajemy pasek czerwonej papryki,ciasno zwijamy w roladkę, Roladki obtaczamy w roztrzepanym jajku i bułce tartej . Najlepiej każdą roladkę dać do woreczka i ciasno zwinąć włożyć na jakiś czas do lodówki. Przed smażeniem rozwijamy i smażymy na małym ogniu ze wszystkich stron. POLECAM!!
misia5
zbysiowa
gosia56
mysza75
gosia56
Bardzo dziękuję Madziu ale daleko im do Twoich kolorów.;)
gusia1000