Kasja1986

Kasja1986

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 173]

Roladki z pstrąga tęczowego wędzonego na zimno

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

Eleganckie, a zarazem proste roladki z pstrąga tęczowego i pysznego twarożku z nutą cytrynowo - ziołową.

Roladki z pstrąga tęczowego wędzonego na zimno

Składniki:

Roladki z pstrąga tęczowego wędzonego na zimno

 

 

  • pietruszka lub koperek do dekoracji

Sposób przygotowania:

Roladki z pstrąga tęczowego wędzonego na zimno
Serek mieszamy z pieprzem kolorowym, skórką cytrynową i posiekaną pietruszką. Jeśli jest zbyt gęsty dodajemy trochę mleka. Płaty ryby smarujemy serkiem i zwijamy w roladki. Zawiniątka układamy na półmisku. Ozdabiamy świeżą zieleniną. RADA: Jeśli lubimy galarety, tak zrobione roladki możemy zalać galaretką na bazie białego wina (białe półwytrawne lub wytrawne wino podgrzewamy rozpuszczamy w nim żelatynę, studzimy i tężejącą galaretką zalewamy roladki).

Tagi:

sery ser pstrąg