Sposób przygotowania:
Roladki z sera i szynki
Ser biały wymieszać z serkiem topionym, solą i pieprzem.
Paprykę wyjąć z zalewy, pokroić w paski szerokości centymetra.
Najpierw ułożyć szynkę, posmarować serkiem.
Na serek nałożyć plaster sera żółtego, znów nałożyć serek i plaster szynki, serek, na serku ułożyć pokrojoną paprykę, zawinąć razem w roladkę, kroić po skosie.
Tak przygotować resztę roladek, do wyczerpania składników.
Półmisek na roladki wyłożyć zieloną sałatą, ułożyć na niej roladki, przybrać ogórkiem, rzodkiewką i porem.
Paprykę wyjąć z zalewy, pokroić w paski szerokości centymetra.
Najpierw ułożyć szynkę, posmarować serkiem.
Na serek nałożyć plaster sera żółtego, znów nałożyć serek i plaster szynki, serek, na serku ułożyć pokrojoną paprykę, zawinąć razem w roladkę, kroić po skosie.
Tak przygotować resztę roladek, do wyczerpania składników.
Półmisek na roladki wyłożyć zieloną sałatą, ułożyć na niej roladki, przybrać ogórkiem, rzodkiewką i porem.
Natala1210
Husiaaa