Sposób przygotowania:
Roladki z szynką z nutką pomidorów i czarnuszki
Umyte mięso przecinam wzdłuż, otrzymuję 4 płaty. Rozbijam je delikatnie tłuczkiem, przez folię . Każdy płat posypuję solą czosnkową i czubricą ( ilość wg gustu, nie za dużo ) Wykładam po dwa plasterki szynki na którą kruszę pomidory z czarnuszką i czosnkiem niedźwiedzim. Serek topiony dzielę na 4 części i wykładam po kawałku . Zwijam roladki. Odkładam na 20-30 minut aby smaki się połączyły.
Po tym czasie roladki panieruję w samej bułce tartej. Smażę na klarowanym maśle . Podaję na roszponce w towarzystwie pomidorków koktajlowych, przyprawiam sola czosnkową.
Po tym czasie roladki panieruję w samej bułce tartej. Smażę na klarowanym maśle . Podaję na roszponce w towarzystwie pomidorków koktajlowych, przyprawiam sola czosnkową.
2milutka
zewa
zbysiowa
mysza75
zbysiowa
Bardzo dobre Madziu :)
jaNina
zbysiowa
Dziękuję Ninko :)
anemon
zbysiowa
Dziękuję ;)