Sposób przygotowania:
Roladki z szynki
1. Kuskus zalać 1 szklanką osolonego wrzątku i odstawić do napęcznienia. Ostudzić.
2. Cebule posiekać. 1 nektarynkę zostawić do dekoracji, resztę pokroić w kostkę. Przestudzony kuskus wymieszać z cebulą, natką pietruszki i nektarynkami, doprawić solą i pieprzem, skropić olejem.
3. Na plastrach szynki ułożyć farsz i zwinąć. Roladki ułożyć na talerzu i udekorować listkami sałaty oraz plasterkami nektarynki.
Smacznego
2. Cebule posiekać. 1 nektarynkę zostawić do dekoracji, resztę pokroić w kostkę. Przestudzony kuskus wymieszać z cebulą, natką pietruszki i nektarynkami, doprawić solą i pieprzem, skropić olejem.
3. Na plastrach szynki ułożyć farsz i zwinąć. Roladki ułożyć na talerzu i udekorować listkami sałaty oraz plasterkami nektarynki.
Smacznego