Sposób przygotowania:
Rolady schabowe z pieczarkami
Schab umyć i osuszyć, pokroić na plastry i bardzo cienko rozbić nie dziurawiąc mięsa.
Pieczarki umyć i obrać . Pokroić na plastry cebulę obrać i pokroić w drobną kostkę.
Cebulę i pieczarki udusić na maśle i doprawić.
Na każdy plaster schabu ułożyć zimny farsz i zwinąć w rolady.
Opanierować w roztrzepanym jajku i obtoczyć w bułce tartej. Smażyć na złoty kolor.
Pieczarki umyć i obrać . Pokroić na plastry cebulę obrać i pokroić w drobną kostkę.
Cebulę i pieczarki udusić na maśle i doprawić.
Na każdy plaster schabu ułożyć zimny farsz i zwinąć w rolady.
Opanierować w roztrzepanym jajku i obtoczyć w bułce tartej. Smażyć na złoty kolor.