Sposób przygotowania:
Rolady serowo-czosnkowe
Sznycle delikatnie rozbić tłuczkiem do mięsa przez folię spożywczą.Oprószyć solą i pieprzem.Twaróg połączyć z serkiem topionym,przeciśniętym przez praskę czosnkiem,musztardą,majonezem.Doprawić do smaku solą i pieprzem.Przygotowany farsz nakładać na mięso i zwijać w roladki.Dokładnie związać nitką lub spiąć wykałaczkami. Obsmażyć na oleju z każdej strony..Przełożyć do garnka.Podlać niewielką ilością wody i dusić pod przykryciem około 30 min.Przestudzić.Usunąć nitki(wykałaczki).Panierować w jajku i bułce tartej.Smażyć na rozgrzanym oleju do zrumienienia.Podawać z frytkami,ziemniakami lub ryżem i ulubioną surówką.
eli_555
iwi69
Groszek 17
Natala1210