Sposób przygotowania:
Rolowana pieczeń z jajkiem
Mięso przepuścić przez maszynkę.
Cebulę obrać, również przepuścić przez maszynkę.
Roztrzepane jajka przelać do mięsa. Dodać do smaku przyprawy i wymieszać.
Na folii spożywczej rozłożyć na kształt prostokąta cienko mięso.
Mięso posypać ugotowanymi i posiekanymi jajkami.
Następnie posypać posiekana natką , posolić i popieprzyć do smaku.
Całość zawinąć w roladę.
Pieczeń piecz w temp. 180 stopni przez około 45-50 minut, w foremce.
Cebulę obrać, również przepuścić przez maszynkę.
Roztrzepane jajka przelać do mięsa. Dodać do smaku przyprawy i wymieszać.
Na folii spożywczej rozłożyć na kształt prostokąta cienko mięso.
Mięso posypać ugotowanymi i posiekanymi jajkami.
Następnie posypać posiekana natką , posolić i popieprzyć do smaku.
Całość zawinąć w roladę.
Pieczeń piecz w temp. 180 stopni przez około 45-50 minut, w foremce.
marietta