kotekbehemotek

kotekbehemotek

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 744]

Rosół z fasolką

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

Pyszny rosół wołowy z fasolka zamiast makaronu. Pyszny a i zawsze to jakaś odmiana.

Rosół z fasolką

Składniki:

Rosół z fasolką

 

Sposób przygotowania:

Rosół z fasolką
Wkładamy do garnka mięso, całe cebule, pęczek włoszczyzny, liście laurowe i namoczoną wcześniej fasolę.Zalewamy 2,5 litrem wody i gotujemy 1,5 godzimy. Po tym czasie wyjmujemy wszystko z garnka a wsadzamy fasolkę szparagową i gotujemy 10 minut.Kroimy wołowinę na kawałeczki i razem z fasolą dokładamy do garnka. Doprawiamy solą i pieprzem. Smacznego!