Sposób przygotowania:
Ryba w kokosie na orientalnie.
Filety z morszczuka rozmrozić i odlać wodę z lodu.Jak się obsuszą,obtoczyć w jajku i kokosie.Warzywa umyć i oczyścić z
gniazd nasiennych i przednich liści oraz pokroić na paseczki,kiełki
wyjąć z puszki i osączyć na sitku.Olej rozgrzać na patelni i kłaść
obtoczone filety rybne na gorący tłuszcz i smażyć z obu stron.Jak
będą gotowe dodać jarzyny wraz z kiełkami,aby poddusić(można
też podać na surowo).Na koniec posolić i zdjąć z ognia i przełożyć
porcje na talerze płytkie.Podawać z ryżem białych i sosem słodko-
kwaśnym.
gniazd nasiennych i przednich liści oraz pokroić na paseczki,kiełki
wyjąć z puszki i osączyć na sitku.Olej rozgrzać na patelni i kłaść
obtoczone filety rybne na gorący tłuszcz i smażyć z obu stron.Jak
będą gotowe dodać jarzyny wraz z kiełkami,aby poddusić(można
też podać na surowo).Na koniec posolić i zdjąć z ognia i przełożyć
porcje na talerze płytkie.Podawać z ryżem białych i sosem słodko-
kwaśnym.
eli_555