Sposób przygotowania:
Ryba w papilotach
Zamrożone filety rozmrozić(moczyć w ciepłej wodzie), odsączyć
i skropić sokiem z cytryny, następnie oprószyć solą i pieprzem.
Każdą porcję filetów, zawijać szczelnie w kawałki foli aluminiowej posmarowanej tłuszczem. Tak zapakowane filety ułożyć do brytfanny wysmarowanej tłuszczem i piec w piekarniku 45 minut.
Po upieczeniu filety wyjąć z folii można podawać z sosem koperkowym.
i skropić sokiem z cytryny, następnie oprószyć solą i pieprzem.
Każdą porcję filetów, zawijać szczelnie w kawałki foli aluminiowej posmarowanej tłuszczem. Tak zapakowane filety ułożyć do brytfanny wysmarowanej tłuszczem i piec w piekarniku 45 minut.
Po upieczeniu filety wyjąć z folii można podawać z sosem koperkowym.