Sposób przygotowania:
Ryba ze szpinakiemKrok 1:
 
Kostki rybne nacieramy solą i pieprzem cytrynowym. Kostki obtaczamy w mące, rozbełtanych jajkach doprawianych solą i pieprzem a na końcu w bułce tartej.
Krok 2:
 
Kostki rybne smażymy na rozgrzanym tłuszczu z obu stron. Przekładamy na talerz wyłożony ręcznikiem papierowym aby ociekły z tłuszczu.
Krok 3:
 
W rondlu rozgrzewamy łyżkę masła. Dodajemy szpinak i przeciskamy przez praskę czosnek. 
Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Dusimy do miękkości. Pod koniec dodajemy kukurydzę i chwilę dusimy. 
Usmażone kostki podajemy z dodatkiem szpinaku.
Smacznego!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
