Sposób przygotowania:
Ryż z truskawkami
Ryż zalać 6 szklankami wody, posolić i ugotować na sypko.
Truskawki zmiksować na gładka masę (ma jej wyjśc 1,25 litra). Do truskawek dodać pieprz, ocet balsamiczny i cukier (ja dałam 5 płaskich łyżek ale wszystko zależy od tego jak słodkie sa truskawki). Wszystko razem zmiksować. Na talerz nakładać ciepły ryż, polac sosem truskawkowym i przybrać kilkoma truskawkami.
Z podanych składników otrzymamy 5-6 porcji.
Truskawki zmiksować na gładka masę (ma jej wyjśc 1,25 litra). Do truskawek dodać pieprz, ocet balsamiczny i cukier (ja dałam 5 płaskich łyżek ale wszystko zależy od tego jak słodkie sa truskawki). Wszystko razem zmiksować. Na talerz nakładać ciepły ryż, polac sosem truskawkowym i przybrać kilkoma truskawkami.
Z podanych składników otrzymamy 5-6 porcji.
Sarenka
luna
blackbetty
Natala1210
Jojo
eli_555
jovi