Sposób przygotowania:
Saatka z łososiem
Ugotować jajka ,ostudzić. Białlka zetrzeć na tarce o dużych oczkach,ser zetrzeć, łososia rozdrobnić,cebulkę drobniutko pokroić.Masło zamrożone też zetrzeć na tarce.
Sałatkę układać warstwami:
najpierw dajemy białka na to żółty ser nato połowe łososia nato połowę majonezu nato starte masło nato cebulkę, potem drugą połowę łososia nato resztę majonezu a wierzch posypać żółtkami startymi na drobnej tarce.
Udekorować kiszonym ogórkiem .
Sałatkę układać warstwami:
najpierw dajemy białka na to żółty ser nato połowe łososia nato połowę majonezu nato starte masło nato cebulkę, potem drugą połowę łososia nato resztę majonezu a wierzch posypać żółtkami startymi na drobnej tarce.
Udekorować kiszonym ogórkiem .
Weroniczka
iwi69