Sposób przygotowania:
Sadzone na mielonym.
Bułkę namaczamy w mleku. Mięso mieszamy z odciśniętą bułką i jajkiem.
Wsypujemy koperek. Doprawiamy solą i pieprzem.
Cebulę kroimy, podsmażamy i dodajemy do masy. Mieszamy. Przekładamy do naczynia żaroodpornego.
Wierzch wygładzamy,
Polewamy olejem i posypujemy bułką tartą. W środku robimy wgłębienie i wbijamy jajko.
Pieczemy przez 35 minut w 180 stopniach.
Wsypujemy koperek. Doprawiamy solą i pieprzem.
Cebulę kroimy, podsmażamy i dodajemy do masy. Mieszamy. Przekładamy do naczynia żaroodpornego.
Wierzch wygładzamy,
Polewamy olejem i posypujemy bułką tartą. W środku robimy wgłębienie i wbijamy jajko.
Pieczemy przez 35 minut w 180 stopniach.