Sposób przygotowania:
Sałata z młodych liści z serem
Składniki sosu umieścić w małym słoiczku, zakręcić i wymieszać dokładnie potrząsając energicznie przez kilka chwil, odstawić na 15 min. żeby smaki się przeniknęły, ale przed polaniem sałatki ponownie wymieszać. Zieleninę dokładnie opłukać i osączyć. Większe liście porwać na mniejsze kawałki, małe zostawić w całości, łodyżki botwinki drobno posiekać. Ser pokroić w kostkę albo po prostu pokruszyć na kawałki. Na talerzach ułożyć ładnie liście sałaty, szpinaku i botwiny. Dołożyć ser, posypać posiekanymi łodyżkami botwiny i listkami natki. Skropić wcześniej przygotowanym sosem.
edem
Pyza
edem
jaNina
Pyza
cherry
Fajny sałatowy mix
Pyza
Cherry, polecam - to na prawdę bardzo pyszne sery produkowane w tradycyjny sposób, są dostępne z różnymi dodatkami i zwykły bez nich