Sposób przygotowania:
Sałatka paprykowa z fetą
Papryki dokładnie umyć, osuszyć, pozbawić gniazd nasiennych. Pokroić w kostkę. Ser feta osączyć, pokroić w kostkę. Sos koperkowo-ziołowy przygotować według przepisu na opakowaniu. Przygotowanym sosem polać sałatkę. Oprószyć pieprzem, najlepiej świeżo zmielonym. Dokładnie wymieszać. Odstawić na 15 minut w chłodne miejsce.
![Sałatka paprykowa z fetą Sałatka paprykowa z fetą](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/salatka-paprykowa-z-feta-133493.jpg)
![Sałatka paprykowa z fetą Sałatka paprykowa z fetą](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/salatka-paprykowa-z-feta-133494.jpg)
![Sałatka paprykowa z fetą Sałatka paprykowa z fetą](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/salatka-paprykowa-z-feta-133495.jpg)
![Sałatka paprykowa z fetą Sałatka paprykowa z fetą](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/salatka-paprykowa-z-feta-133496.jpg)