Sposób przygotowania:
Sałatka ryżowa z kurczakiem i brzoskwiniami
Ryż ugotować, dobrze osączyć i wystudzić.
Pierś kurczaka pokroić w średnią kostkę. Oprószyć solą i pieprzem. Usmażyć na oleju i wystudzić.
Brzoskwinie osączyć z syropu i pokroić w średnią kostkę. Kukurydzę osączyć na sicie z zlewy. Wszystkie składniki przełożyć do dużej miski i dokładnie wymieszać.
Połączyć z majonezem.
Pierś kurczaka pokroić w średnią kostkę. Oprószyć solą i pieprzem. Usmażyć na oleju i wystudzić.
Brzoskwinie osączyć z syropu i pokroić w średnią kostkę. Kukurydzę osączyć na sicie z zlewy. Wszystkie składniki przełożyć do dużej miski i dokładnie wymieszać.
Połączyć z majonezem.