Sposób przygotowania:
Sałatka warzywna z pieczarkami i kabanosem
Pieczarki obrać i pokroić w plasterki/półplasterki. Podsmażyć na odrobinie oleju z dodatkiem soli i rozmarynu. Ostudzić. kukurydzę i groszek odsączyć z zalewy. Paprykę i cebulę pokroić w drobną kosteczkę.
Jajka zetrzeć na tarce na grubych oczkach. Kabanosy pokroić w cieniutkie talarki. Wszystkie składniki połączyć ze sobą. Posolić do smaku.
Majonez z ketchupem wymieszać i dodać do warzyw. Wszystko razem delikatnie, ale bardzo dokładnie wymieszać.
Jajka zetrzeć na tarce na grubych oczkach. Kabanosy pokroić w cieniutkie talarki. Wszystkie składniki połączyć ze sobą. Posolić do smaku.
Majonez z ketchupem wymieszać i dodać do warzyw. Wszystko razem delikatnie, ale bardzo dokładnie wymieszać.