Sposób przygotowania:
sałatka z fasolki i cebuli
Cebulę pokroić na krążki i odstawić w misce z zimną wodą do namoczenia na 10 minut.
Przygotować ziołowe przybranie do sałatki-wsypać do miski wszystkie składniki, przyprawić do smaku i wymieszać.
Odcedzić krążki cebuli na bibułce. Dodać do gotowanej fasolki. Wymieszać fasolkę i cebulę z przybraniem sałatki i pozostawić do marynowania na 30-60 minut.
Brzeg talerza wyłożyć liśćmi sałaty, ułożyć fasolkę i cebulę.
Przygotować ziołowe przybranie do sałatki-wsypać do miski wszystkie składniki, przyprawić do smaku i wymieszać.
Odcedzić krążki cebuli na bibułce. Dodać do gotowanej fasolki. Wymieszać fasolkę i cebulę z przybraniem sałatki i pozostawić do marynowania na 30-60 minut.
Brzeg talerza wyłożyć liśćmi sałaty, ułożyć fasolkę i cebulę.