Sałatki

Sałatki

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 177]

sałatka z gotowaną rybą i warzywami II

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

Przepis pochodzi z książki: "Smaczne sałatki" Irena Radwańska

sałatka z gotowaną rybą i warzywami II

Składniki:

sałatka z gotowaną rybą i warzywami II

 

 

Sposób przygotowania:

sałatka z gotowaną rybą i warzywami II
Rybę ugotować w osolonej wodzie, pokroić. Ziemniaki ugotować, obrać, pokroić w
kostkę. Jajko ugotować na twardo, pokroić w duża kostkę. Jabłko obrać, pokroić
w kostkę, skropić sokiem z cytryny. Sałatę umyć, porwać na małe kawałki.
Ogórek i pomidor drobno pokroić. Wszystkie składniki wymieszać. Sałatkę polać
majonezem. Doprawić do smaku solą i pieprzem.