Sposób przygotowania:
salsa rybna
ryby przyprawić i pokroić w średniej wielkości kawałki,usmażyć.
w miseczce zalać dno ketchupem na to ogórek,cebula i papryka pokrojone w drobną kostkę...na warzywa układamy usmażoną,gorącą rybę...następnie rybe ponownie zalewamy ketchupem i na to warzywa....układamy 3 lub 4 warstwy....wierzch zalewamy ketchupem i tak zostawiamy....
ketchup co warstwę zmieniamy,raz łagodny a raz pikantny
w miseczce zalać dno ketchupem na to ogórek,cebula i papryka pokrojone w drobną kostkę...na warzywa układamy usmażoną,gorącą rybę...następnie rybe ponownie zalewamy ketchupem i na to warzywa....układamy 3 lub 4 warstwy....wierzch zalewamy ketchupem i tak zostawiamy....
ketchup co warstwę zmieniamy,raz łagodny a raz pikantny