Tyna

Tyna

Kuchcik
[Przepisów: 4]

salsa rybna

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 1

u mnie rodzina się zajada

salsa rybna

Składniki:

salsa rybna

 

  • 5 ryb(matjas) średniej wielkości
  • 2 ketchupy pikantne
  • 2 ketchupy łagodne
  • papryka konserwowa (średni słoiczek)
  • ogórek kiszony (średni słoiczek)
  • 2 cebule
  • oliwa
  • sól
  • pieprz

Sposób przygotowania:

salsa rybna
ryby przyprawić i pokroić w średniej wielkości kawałki,usmażyć.
w miseczce zalać dno ketchupem na to ogórek,cebula i papryka pokrojone w drobną kostkę...na warzywa układamy usmażoną,gorącą rybę...następnie rybe ponownie zalewamy ketchupem i na to warzywa....układamy 3 lub 4 warstwy....wierzch zalewamy ketchupem i tak zostawiamy....
ketchup co warstwę zmieniamy,raz łagodny a raz pikantny

Tagi:

ryba ryby