IwonaF

IwonaF

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 184]

Schab na sposób surowy

  • 1
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 9

Świetny jako przystawka lub dodatek do chleba

Schab na sposób surowy

Składniki:

Schab na sposób surowy

 

 

Sposób przygotowania:

Schab na sposób surowy
Schab umyj, osusz papierowym ręcznikiem. Cukier, sól, pieprze i czosnek zmieszaj ze sobą. Włóż schab do foliowej torebki, wsyp mieszankę, zawiąż torebkę i potrząsając nią spraw, aby przyprawy dokładnie oblepiły mięso. Włóż do lodówki na 4 doby. Co 12 godzin odwracaj torebkę o 180 stopni. Następnie wysusz schab w piekarniku nagrzanym do 60 stopni przez 45 minut,
Smacznego!

Tagi:

beza schab bezy