Sposób przygotowania:
Schab pieczony
Schab myjemy,suszymy i możemy naciąć w kilku miejscach.
Mięso natrzeć solą ziołową i imbirem. W naczyniu żaroodpornym lub na blaszce położyć schab kością do dołu i wstawić do piekarnika na 1,5 godz w tem.180 stopni.
Połowę opakowania galaretki przygotować według przepisu z opakowania dodająć połowę porcji wody. Zanim galaretka wystygnie wymieszać ją z bulionem i sosem sojowym.Po godzince pieczenia schab posmarować przygotowaną mieszanką
Po wyjęciu z pieca schab przestudzić i pokroić w plastry.
Mięso natrzeć solą ziołową i imbirem. W naczyniu żaroodpornym lub na blaszce położyć schab kością do dołu i wstawić do piekarnika na 1,5 godz w tem.180 stopni.
Połowę opakowania galaretki przygotować według przepisu z opakowania dodająć połowę porcji wody. Zanim galaretka wystygnie wymieszać ją z bulionem i sosem sojowym.Po godzince pieczenia schab posmarować przygotowaną mieszanką
Po wyjęciu z pieca schab przestudzić i pokroić w plastry.