Sposób przygotowania:
Schab w majeranku
Schab płuczemy i osuszamy przy pomocy ręcznika papierowego. Oliwę mieszamy z solą, pieprzem i majerankiem. Mięso dokładnie nacieramy powstałą pastą.
Czosnek obieramy i kroimy w mniejsze kawałki. Mięso przekładamy do miski. Okładamy czosnkiem i liśćmi laurowymi.
Owijamy folią i wkładamy do lodówki na całą noc. Następnie mięso przekładamy do rękawa foliowego. Pieczemy w 190 stopniach ok 1 - 1,5 godziny do miękkości.
Smacznego!
Czosnek obieramy i kroimy w mniejsze kawałki. Mięso przekładamy do miski. Okładamy czosnkiem i liśćmi laurowymi.
Owijamy folią i wkładamy do lodówki na całą noc. Następnie mięso przekładamy do rękawa foliowego. Pieczemy w 190 stopniach ok 1 - 1,5 godziny do miękkości.
Smacznego!