Sposób przygotowania:
Schab w słodkiej papryce
Schab umyć i dokładnie osuszyć. Natrzeć oliwą i przyprawami. Przełożyć do woreczka do pieczenia mięsa. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i piec ponad godzinę.
Na 15 minut przed końcem pieczenia rozciąć woreczek, aby mięso się ładnie zarumieniło.
Kiedy schab będzie miękki wyjąć z piekarnika i ostudzić.
Pokroić w plastry i podawać.
Na 15 minut przed końcem pieczenia rozciąć woreczek, aby mięso się ładnie zarumieniło.
Kiedy schab będzie miękki wyjąć z piekarnika i ostudzić.
Pokroić w plastry i podawać.
![Schab w słodkiej papryce Schab w słodkiej papryce](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/schab-w-slodkiej-papryce-351065.jpg)
![Schab w słodkiej papryce Schab w słodkiej papryce](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/schab-w-slodkiej-papryce-351066.jpg)
![Schab w słodkiej papryce Schab w słodkiej papryce](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/schab-w-slodkiej-papryce-351067.jpg)
![Schab w słodkiej papryce Schab w słodkiej papryce](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/schab-w-slodkiej-papryce-351068.jpg)