Sposób przygotowania:
Selerowe niespodzianki
Selery gotujemy w osolonej wodzie. Po ostygnięciu obieramy je kroimy na pół.
Z Każdej połówki wyciągamy miąższ, tak aby powstały miseczki z selera.
Powstałe miseczki skrapiamy sokiem z cytryny i odstawiamy.
Obrane jabłko, mięso z kurczaka, grzyby i miąższ selerowy siekamy, następnie łączymy z majonezem. Solimy i pieprzymy do smaku.
Powstałą masą wypełniamy wcześniej przygotowane selerowe miseczki, posypujemy koprem.
Z Każdej połówki wyciągamy miąższ, tak aby powstały miseczki z selera.
Powstałe miseczki skrapiamy sokiem z cytryny i odstawiamy.
Obrane jabłko, mięso z kurczaka, grzyby i miąższ selerowy siekamy, następnie łączymy z majonezem. Solimy i pieprzymy do smaku.
Powstałą masą wypełniamy wcześniej przygotowane selerowe miseczki, posypujemy koprem.