Krakowianka

Krakowianka

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 2834]

Ser twarogowy z cebulą.

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 5

Do takiego twarożku zamiast jogurtu naturalnego można używać śmietanę.

Ser twarogowy z cebulą.

Składniki:

Ser twarogowy z cebulą.

 

Sposób przygotowania:

Ser twarogowy z cebulą.
Ser twarogowy przemielić w maszynce do mięsa. Do miski włożyć masło i rozetrzeć. Następnie wsypać przemielony ser, dodać jogurt lub śmietanę i dokładnie utrzeć. Białą cebulę bardzo drobno posiekać i połączyć z pastą twarogową. Przyprawić do smaku solą i białym pieprzem, dokładnie wymieszać.(Do takiego twarożku można dodać posiekany szczypiorek) Tak przygotowany ser twarogowy podawać z pieczywem.

Tagi:

sery ser cebula