Sposób przygotowania:
Sernik Bez Sera
Ze składników wymienionych powyżej (podpisane są składniki które są na ciasto i te które są na masę ) wyrobić ciasto . 2/3 ciasta rozwałkować na blasze . 1/3 ciasta zamrozić .
Masa : 5 białek ubić z 1 szklanką cukru dodać 2 budynie śmietankowe i śmietany oraz wiórki.
Masę wylać na rozwałkowane ciasto . Na masę zetrzeć zamrożone ciasto . Piec ok. 50 minut w temperaturze 170 stopni.
Upieczone ciasto dekorujemy polewą czekoladową
Masa : 5 białek ubić z 1 szklanką cukru dodać 2 budynie śmietankowe i śmietany oraz wiórki.
Masę wylać na rozwałkowane ciasto . Na masę zetrzeć zamrożone ciasto . Piec ok. 50 minut w temperaturze 170 stopni.
Upieczone ciasto dekorujemy polewą czekoladową
jovi
OoOlusiaa2706
zofijka