Sposób przygotowania:
Sernik czekoladowy
Ciasto: Margarynę, wodę, cukier i kakao zagotowujemy i gotujemy do pięciu minut. Następnie studzimy i ucieramy z żółtkami i pozostałymi składnikami.
Na końcu mieszamy z pianą ubitą z białek i wylewamy do foremki o wymiarze 25/ 36.
Ser: Margarynę ucieramy z cukrami i żółtkami. Dodajemy porcjami ser ciągle ucierając.
Wsypujemy pozostałe składniki i pianę ubitą z białek. Ser układamy kupkami na cieście i pieczemy w 180 stopniach ponad godzinę.
Na końcu mieszamy z pianą ubitą z białek i wylewamy do foremki o wymiarze 25/ 36.
Ser: Margarynę ucieramy z cukrami i żółtkami. Dodajemy porcjami ser ciągle ucierając.
Wsypujemy pozostałe składniki i pianę ubitą z białek. Ser układamy kupkami na cieście i pieczemy w 180 stopniach ponad godzinę.
biedroneczki