Sposób przygotowania:
Sernik dyniowy
Blaszkę wykładamy papierem do pieczenia i układamy na dnie herbatniki. Do miski przekładamy z wiaderka twaróg sernikowy, puree z dyni, pastę waniliową, cukier puder, mąkę kukurydzianą i dokładnie mieszamy do połączenia się składników. Rozgrzewamy piekarnik.
Masę serową przekładamy do blaszki z herbatnikami, masę wyrównujemy.
Blaszkę wstawiamy do nagrzanego piekarnika i pieczemy w temperaturze 200 stopni przez 1 godzinę i 15 minut. Upieczony sernik studzimy.
Przed podaniem posypujemy cukrem pudrem.
Masę serową przekładamy do blaszki z herbatnikami, masę wyrównujemy.
Blaszkę wstawiamy do nagrzanego piekarnika i pieczemy w temperaturze 200 stopni przez 1 godzinę i 15 minut. Upieczony sernik studzimy.
Przed podaniem posypujemy cukrem pudrem.