Sposób przygotowania:
Sernik na zimno
Mleko połączyć z kokosem zagotować i odstawić na całą noc. Następnego dnia przelać przez gęste sitko.
W 1/2 szklanki zimnej wody namoczyć żelatynę gdy napęcznieje rozpuścić podgrzewając na małym ogniu.
Żelatynę połączyć z mlekiem kokosowym.
Śmietanę ubijamy z cukrem, z cukrem waniliowym, sokiem z cytryny.
Ser, mleko i likier dokładnie zmiksować, dodając połowę śmietany wszystko razem wymieszać.
Galaretkę gotujemy według opisu na opakowaniu. Wykroić koło z biszkoptu wielkości średnicy tortownicy, koło włożyć do środka.
Masę serową połączyć z kokosem przełożyć na biszkopt, na masę poukładać owoce (truskawki albo brzoskwinie )
Na górę nakładamy tężejącą galaretką obsypujemy kokosem a boki obkładamy startą czekoladą.
W 1/2 szklanki zimnej wody namoczyć żelatynę gdy napęcznieje rozpuścić podgrzewając na małym ogniu.
Żelatynę połączyć z mlekiem kokosowym.
Śmietanę ubijamy z cukrem, z cukrem waniliowym, sokiem z cytryny.
Ser, mleko i likier dokładnie zmiksować, dodając połowę śmietany wszystko razem wymieszać.
Galaretkę gotujemy według opisu na opakowaniu. Wykroić koło z biszkoptu wielkości średnicy tortownicy, koło włożyć do środka.
Masę serową połączyć z kokosem przełożyć na biszkopt, na masę poukładać owoce (truskawki albo brzoskwinie )
Na górę nakładamy tężejącą galaretką obsypujemy kokosem a boki obkładamy startą czekoladą.
gusia1000
BozenaMatuszczyk
Dziękuję serdecznie;)
Babeczka35
BozenaMatuszczyk
Dziękuję serdecznie.;)