Sposób przygotowania:
Sernik na zimno waniliowy z truskawkami
Masło utrzeć z cukrem pudrem i cukrem waniliowym.
Dodać serek waniliowy, dokładnie wymieszać.
Żelatynę wsypać do kubka, zalać 3/4 szklanki wrzącej wody, zamieszać.
Odstawić na kilka minut, od czasu do czasu zamieszać.
Dokładnie rozpuszczoną i wystudzoną żelatynę wlać do masy serowej, wymieszać.
Dużą tortownicę wyłożyć biszkoptami.
Masę serową wylać na biszkopty.
Wstawić do lodówki na kilka minut, aż zastygnie.
Rozpuścić galaretki truskawkowe.
Ułożyć na masie serowej pokrojone truskawki.
Zalać tężejącymi galaretkami.
Dodać serek waniliowy, dokładnie wymieszać.
Żelatynę wsypać do kubka, zalać 3/4 szklanki wrzącej wody, zamieszać.
Odstawić na kilka minut, od czasu do czasu zamieszać.
Dokładnie rozpuszczoną i wystudzoną żelatynę wlać do masy serowej, wymieszać.
Dużą tortownicę wyłożyć biszkoptami.
Masę serową wylać na biszkopty.
Wstawić do lodówki na kilka minut, aż zastygnie.
Rozpuścić galaretki truskawkowe.
Ułożyć na masie serowej pokrojone truskawki.
Zalać tężejącymi galaretkami.