Sposób przygotowania:
Sernik smażony
Ciasto ubić jak na biszkopt.Ciasto białe ułożyć stożkami na blaszce.Zalać ciastem ciemnym i piec .SER:1 kg sera(zemlać),3/4 margaryny,6 zołtek,1 szkl.cukru,1 budyń smietankowy,1/2 szkl.mleka.Margaryne roztopic,wsypac ser,zółtka i cukier.Gdy sie zagotuje (cały czas mieszajac)dodawac budyn rozpuszczony w 1/2 szkl.mleka.Upieczone ciasto przekroic na 3 czesc.Przełozyc ciepłym serem.Mozna polac polewa czekoladowa.
Triss
edytaha
bernika
poza tym składniki piszemy po enterze kazdy osobno a nie ciurkiem po spacji inaczej jest to wszystko nieczytelne!
zewa
barbara241
to był pierwszy przepis jaki tu dodałam,wiec moze mam prawociurkiem pisac,ja dostałam ten przepis od cioci i wiecej nie potrzebowałam instrukcji aby upiec biszkopt