Sposób przygotowania:
Sernik z bakaliami i czekoladą
Ciastka mielimy na pył, masło roztapiamy. Składniki mieszamy.
Tortownicę wykładamy papierem do pieczenia. Wsypujemy ciastka, i dociskamy mocno do blaszki. Wstawiamy na około 30 minut do lodówki.
Jajka z cukrem ubijamy na puszystą masę. Dodajemy sery, śmietanę i budyń - miksujemy.
Następnie wsypujemy bakalie i mieszamy.
Sernik pieczemy ok 60minut w 180 stopniach
Czekoladę roztapiamy ze śmietanką. Polewamy ostudzony sernik.
Gdy polewa zastygnie - dekorujemy.
Tortownicę wykładamy papierem do pieczenia. Wsypujemy ciastka, i dociskamy mocno do blaszki. Wstawiamy na około 30 minut do lodówki.
Jajka z cukrem ubijamy na puszystą masę. Dodajemy sery, śmietanę i budyń - miksujemy.
Następnie wsypujemy bakalie i mieszamy.
Sernik pieczemy ok 60minut w 180 stopniach
Czekoladę roztapiamy ze śmietanką. Polewamy ostudzony sernik.
Gdy polewa zastygnie - dekorujemy.
zbysiowa
ciasteczka
mocsłodkości
Czekoladka 2
lukrowanepierniczki