Sposób przygotowania:
Sernik z brzoskwiniami
Wyrobić ciasto rękami. Małą kulkę ciasta zamrozić na 1-2 godziny, a resztę wyłożyć na blachę.
Składniki do masy serowej zmiksować. Masę serową wyłożyć na ciasto, na nią ułożyć odsączone brzoskwinie, a z kolei na nie wylać ubitą pianę z 5 białek i 1 szklanki cukru.
Kulkę ciasta zetrzeć na brzoskwinie.
Piec w temp. 180° przez ok. 1 godzinę.
Smacznego :)
Składniki do masy serowej zmiksować. Masę serową wyłożyć na ciasto, na nią ułożyć odsączone brzoskwinie, a z kolei na nie wylać ubitą pianę z 5 białek i 1 szklanki cukru.
Kulkę ciasta zetrzeć na brzoskwinie.
Piec w temp. 180° przez ok. 1 godzinę.
Smacznego :)