Sposób przygotowania:
Serowa zupa z fasolką szparagową i makaronem
Ugotować makaron w lekko osolonej wodzie, zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Marchewkę przekroić na pół, a następnie pokroić w talarki. Włożyć do garnka z mięsem, porem, pokrojonymi ziemniakami i fasolką szparagową. Całość zalać wodą i gotować, aż warzywa będą miękkie.
Pod koniec przyprawić. Chochlę gorącej zupy wlać do serków i rozetrzeć je na gładką pastę. Wlać do zupy. Mięso z udka pokroić na kawałki i włożyć do zupy razem z ugotowanym makaronem. Zagotować i można podawać. Smacznego
Marchewkę przekroić na pół, a następnie pokroić w talarki. Włożyć do garnka z mięsem, porem, pokrojonymi ziemniakami i fasolką szparagową. Całość zalać wodą i gotować, aż warzywa będą miękkie.
Pod koniec przyprawić. Chochlę gorącej zupy wlać do serków i rozetrzeć je na gładką pastę. Wlać do zupy. Mięso z udka pokroić na kawałki i włożyć do zupy razem z ugotowanym makaronem. Zagotować i można podawać. Smacznego
SylaUla