Reniz

Reniz

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 3217]

Zupa z fasolką szparagową

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 5

Zupa z fasolką szparagową i serkiem topionym jest rewelacyjna. Smaczna i sycąca. Należy uważać z solą i sosem sojowym, żeby nie przesolić bo serek topiony jest słony.

Zupa z fasolką szparagową Więcej zdjęć (5)

Składniki:

Zupa z fasolką szparagową

 

Sposób przygotowania:

Zupa z fasolką szparagową
Pieczarki posiekać i razem z cebulą podsmażyć na rozgrzanej oliwie. Ziemniaki obrać, pokroić w kostkę, włożyć do wywaru i gotować. Po 10 minutach wsypać pokrojone warzywa i fasolkę, gotować. Do pół miękkich warzyw dodać pieczarki z cebulą, suszoną natkę pietruszki, gotować do miękkości. Następnie połączyć z serkiem, wymieszać, zagotować, doprawić do smaku.
Zupa z fasolką szparagową
Na rozgrzanej oliwie podsmażyć posiekaną cebulę i pieczarki
Zupa z fasolką szparagową
Pokrojone w kostę ziemniaki i warzywa gotować w wywarze z mięsa
Zupa z fasolką szparagową
Do pół miękkich warzyw wsypać podsmażone pieczarki
Zupa z fasolką szparagową
Miękkie warzywa połączyć z topionym serkiem wymieszać zagotować doprawić do smaku