Sposób przygotowania:
Shake melonowo-jeżynowy.
Obieramy melona ze skóry i gniazda nasiennego, kroimy go w kosteczkę.
Połowę jeżyn przecieramy przez sito i dodajemy do melona.
Umieszczamy owoce w plastikowym pojemniczku i zamrażamy je w zamrażarce.
Zamrożone owoce wykładamy do pojemnika blendera, zalewamy jogurtem, śmietanką i sokiem z cytryny.
Miksujemy szybko, dodajemy startą skórkę jeśli lubisz - mieszamy i podajemy od razu w szklaneczkach udekorowany jeżynami i listkami mięty
Połowę jeżyn przecieramy przez sito i dodajemy do melona.
Umieszczamy owoce w plastikowym pojemniczku i zamrażamy je w zamrażarce.
Zamrożone owoce wykładamy do pojemnika blendera, zalewamy jogurtem, śmietanką i sokiem z cytryny.
Miksujemy szybko, dodajemy startą skórkę jeśli lubisz - mieszamy i podajemy od razu w szklaneczkach udekorowany jeżynami i listkami mięty
Natala1210