monwys28

monwys28

Starszy Kucharz
[Przepisów: 27]

Śledzie pod pierzynką musztardową

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Pyszna zakąska na zakrapiana imprezkę

Śledzie pod pierzynką musztardową

Składniki:

Śledzie pod pierzynką musztardową

 

  • 1kg śledzi matijas Lisnera
  • 7 dużych cebul
  • musztarda kremska devaley
  • 1 łyżeczka cukru

Sposób przygotowania:

Śledzie pod pierzynką musztardową
Cebulkę obieramy i kroimy na małą kosteczkę i smażymy na patelni z odrobiną cukru dla nadania koloru. Śledzia kroimy na mniejsze kawałki i układamy w przeźroczystym naczyniu na to smarujemy musztardą i wykładamy cebulę i tak warstwa po warstwie kończąc na cebulce

Tagi:

śledzie