Sposób przygotowania:
Śledzie w śmietanie
Śledzie kroimy na kawałki( chyba że trzeba wymoczyć to najpierw moczymy a potem kroimy).
Ogórki kroimy w kostkę. Jabłko i cebulę obieramy i też kroimy w kostkę.
Wszystko mieszamy łączymy śmietaną i doprawiamy przyprawami do smaku.
Przykrywamy i odstawiamy do lodówki by smak wszystkich składników się połączył.
Ogórki kroimy w kostkę. Jabłko i cebulę obieramy i też kroimy w kostkę.
Wszystko mieszamy łączymy śmietaną i doprawiamy przyprawami do smaku.
Przykrywamy i odstawiamy do lodówki by smak wszystkich składników się połączył.
![Śledzie w śmietanie Śledzie w śmietanie](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/sledzie-w-smietanie-488609.jpg)
![Śledzie w śmietanie Śledzie w śmietanie](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/sledzie-w-smietanie-488610.jpg)
![Śledzie w śmietanie Śledzie w śmietanie](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/sledzie-w-smietanie-488611.jpg)
![Śledzie w śmietanie Śledzie w śmietanie](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/sledzie-w-smietanie-488612.jpg)