Sposób przygotowania:
Śledzie w śmietanie
Filety śledziowe moczymy 3-4 godziny kilka razy zmieniając wodę.
Następnie dobrze osączyć i pokroić w paski.
Cebulę pokroić w piórka, sparzyć wrzątkiem.
Jabłko obrać i pokroić w kostkę.
Ogórki również pokroić w kostkę.
Wszystkie składniki wymieszać w salaterce.
Śmietanę połączyć z majonezem i dodać do reszty. Oprószyć świeżo zmielonym kolorowym pieprzem.
Schłodzić w lodówce najlepiej całą noc.
Smacznego:-)
Następnie dobrze osączyć i pokroić w paski.
Cebulę pokroić w piórka, sparzyć wrzątkiem.
Jabłko obrać i pokroić w kostkę.
Ogórki również pokroić w kostkę.
Wszystkie składniki wymieszać w salaterce.
Śmietanę połączyć z majonezem i dodać do reszty. Oprószyć świeżo zmielonym kolorowym pieprzem.
Schłodzić w lodówce najlepiej całą noc.
Smacznego:-)