Sposób przygotowania:
Słodki deser z mega dodatkami
Galaretkę wsypać do gorącej wody i wymieszać do całkowitego rozpuszczenia - nie gotować. Wystudzić. Galaretkę wlać do pucharków i pozostawić w lodówce do stężenia. Serek mascarpone zmieszać z miodem i przyprawą do mas serowych, przełożyć do szprycy i wyciskamy dookoła pucharków. Na krem nakładamy jabłka prażone. Do wysokiego naczynia wlać mleko, wsypać bitą śmietanę w proszku i wymieszać. Całość ubić mikserem do uzyskania porządnej konsystencji. Wsypać cukier puder zmieszany z migdałami i delikatnie wymieszać. Dodać ananasy pokrojone na mniejsze kawałki. Nałożyć na jabłka. Chałwę zmielić widelcem. Nałożyć do pucharka - uformować kopułę. Udekorować serduszkami z białej i ciemnej czekolady. Smacznego :)
KasiaJulcia