Sposób przygotowania:
Smakołyk bez pieczenia
Masło utrzeć margaryną, po trochu wsypując cukier puder. Do masy dodać sok z cytryny oraz wiórki kokosowe.
Wymieszać dokładnie i odstawić do lodówki.
W maszynce do mięsa zemleć ciasteczka, dodać cukier, kakao i cukier waniliowy. Wlać trochę wody (masa ma być dość gęsta) wymieszać.
Następnie na pergaminie lub papierze do pieczenia uformować z ciasta kwadrat i rozsmarować na nim masę kokosową.
Zwinąć w rulon i włożyć do lodówki do momentu, aż masa stwardnieje, wtedy możemy zajadać.
Wymieszać dokładnie i odstawić do lodówki.
W maszynce do mięsa zemleć ciasteczka, dodać cukier, kakao i cukier waniliowy. Wlać trochę wody (masa ma być dość gęsta) wymieszać.
Następnie na pergaminie lub papierze do pieczenia uformować z ciasta kwadrat i rozsmarować na nim masę kokosową.
Zwinąć w rulon i włożyć do lodówki do momentu, aż masa stwardnieje, wtedy możemy zajadać.
robaczek
BozenaMatuszczyk
Miło mi. Dziękuję.;)