Wokalista

Wokalista

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 543]

Smażony Filet Z Pangi

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

Proste i całkiem szybkie danie :) A najważniejsze że smaczne :P

Smażony Filet Z Pangi

Składniki:

Smażony Filet Z Pangi

 

 

Sposób przygotowania:

Smażony Filet Z Pangi
Filet z pangi rozmrażamy i myjemy pod bieżącą wodą . Do talerza wybijamy jajko z dodatkiem śmietany oraz pieprzu i soli. Po czym obtaczamy Pange w jajku i bułce tartej. Smażymy na rozgrzanym oleju . W tym czasie obieramy i gotujemy ziemniaki :) Smacznego ^^ Podawać z surówką z kiszonej kapusty zamieszczonej w moich przepisach.

Tagi:

jajko tarta jajka