Sposób przygotowania:
Śniadaniowy omlet jajeczny z warzywami
Paprykę myjemy i wycieramy ściereczką, kroimy w kosteczkę. Żółty ser i polędwicę łososiową kroimy w kosteczkę. Szczypiorek myjemy i osuszamy, kroimy na drobno. Jajka wybijamy do miski i mieszamy z pieprzem i solą. Dokładamy ugotowany makaron i ponownie mieszamy. Na patelni rozpuszczamy margarynę i wlewamy przygotowaną masę, smażymy na niewielkim ogniu.
Na wierzchu układamy wędlinę, paprykę i żółty ser, przykrywamy i smażymy do momentu, aż ser się rozpuści i jajka zetną. Na talerzu dekorujemy pokrojonym szczypiorkiem.
Na wierzchu układamy wędlinę, paprykę i żółty ser, przykrywamy i smażymy do momentu, aż ser się rozpuści i jajka zetną. Na talerzu dekorujemy pokrojonym szczypiorkiem.