Sposób przygotowania:
Sos mięsny do spaghetti
W garnku rozgrzać kilka kropli oliwy.Cebulę drobno posiekać i wrzucić na ciepłą oliwę i smażyć aż się zeszkli i wtedy dodać pokrojone w cienkie plasterki ząbki czosnku.Następnie wrzucamy rozdrobnione mięso,smażymy mieszając od czasu do czasu.Kiedy białko w mięsie się zetnie dolewamy bulion i dodajemy przecier i sos sojowy(ostrożnie ten sos jest słony).Dusimy jakieś 15 min. Na koniec doprawiamy świeżą,drobno posiekaną bazylią.Sos możemy zamrozić w pojemniczkach.Po wyjęciu z zamrażalnika rozmrozić i wymieszać z ugotowanym makaronem spaghetti.Jeśli potrawa okaże się za gęsta można dolać sok pomidorowy i wszystko razem podgrzać.Makaron z sosem wyłożyć na talerze i posypać tartym żółtym serem lub parmezanem i podawać z kieliszkiem wytrawnego wina.