Ines

Ines

Starszy Kucharz
[Przepisów: 49]

Sos tatarski

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 1

Doskonały jako dodatek do kanapek.Jeśli lubisz może dodać zamiast zwykłej musztardy Rosyjską

Sos tatarski

Składniki:

Sos tatarski

 

  • 7 małych korniszonów
  • 5 jajek na twardo
  • kilka grzybków marynowanych
  • kilka łyżek majonezu
  • 2 łyżki musztardy
  • 2 łyżki śmietany
  • 1 łyżka chrzanu
  • pieprz
  • sól

Sposób przygotowania:

Sos tatarski
Ogórki,jajka i grzybki drobno pokroić.Dodać majonez,musztardę,śmietanę i chrzan,wszystko dobrze wymieszać.przyprawić do smaku.

Tagi:

jajko jajka