Sposób przygotowania:
Stefanka podwójnie kremowa
Na dnie formy ułożyć herbatniki. W garnku zagotować mleko,cukier i masło ,wsypać kaszkę i mieszać aż do uzyskania gęstej konsystencji,odstawic na kilka minut , podzielic na dwie części ,pierwsza wylac na herbatniki,ułożyc druga warstwę ciastek ,wyłożyć resztę masy,przykryc ciastkami ,odstawić do wystygnięcia .schłodzona śmietanke ubić z cukrem i śmietan fixami.W 1/4 szklanki wrzatku rozpuścić dokładnie żelatynę.Delikatnie przestudzić.Do śmietany dodac po łyżce serek mascarpone, wlac likier . Do letniej żelatyny dodac łyżkę śmietany,dokładnie wymieszać ,wlać do śmietany wymieszanej z serkiem ,szybko wymieszac i wylać na zimny placek.Posypac czekoladą ! schlodzić w lodówce.