Sposób przygotowania:
Surówka z kiszonej kapusty z majonezem
Kiszoną kapustę ( jak jest kwaśna przepłukujemy wodą i odciskamy )
kroimy na drobno i wkładamy do miski. Cebulę obieramy z łusek i kroimy w kosteczkę.
Czosnek obieramy z łusek i kroimy w kosteczkę.
Marchewki obieramy ze skórki i myjemy, ścieramy na tarce jarzynowej
do miski z kapustą. Dodajemy majonez i przyprawy, suszony szczypiorek i mieszamy.
Dekorujemy suszonym szczypiorkiem.
kroimy na drobno i wkładamy do miski. Cebulę obieramy z łusek i kroimy w kosteczkę.
Czosnek obieramy z łusek i kroimy w kosteczkę.
Marchewki obieramy ze skórki i myjemy, ścieramy na tarce jarzynowej
do miski z kapustą. Dodajemy majonez i przyprawy, suszony szczypiorek i mieszamy.
Dekorujemy suszonym szczypiorkiem.